Lijkt het je leuk om muziek te maken, ga ervoor! Wij bieden een leuk kennismakingspakket aan!

Voor € 100,- krijg je tien lessen van een gediplomeerd docent en een instrument van de vereniging naar keuze in bruikleen. Je wordt ook uitgenodigd om te komen kijken bij een repetitie van het Jeugd & Opleidingsorkest (het JOS), want het is natuurlijk het leukste om samen met anderen muziek te maken!

Dit kennismakingspakket is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud (je voortanden dienen gewisseld te zijn). We hebben de keuze uit de volgende blaasinstrumenten: klarinet, trompet, saxofoon, hoorn, trombone en dwarsfluit. Wil je liever slagwerk spelen, dat kan ook!

Verdere informatie:

  • Zowel tijdstip als locatie van de lessen gaan in overleg met de docent
  • Weet je nog niet zo goed welk instrument je zou willen spelen, dan ben je welkom tijdens een repetitie van het JOS, zo kun je alle instrumenten horen en eventueel proberen. Laat wel even van tevoren weten dat je komt!
  • Het JOS repeteert iedere woensdagavond van 19-20 uur, schoolvakanties uitgezonderd
  • Tijdens de duur van het kennismakingspakket ben je aspirant-lid van de vereniging en word je uitgenodigd voor eventuele concerten en voor eventuele activiteiten van het JOS.
  • Besluit je na het kennismakingspakket door te gaan met muziek maken, dan kan je voor een jaar aspirant-lid blijven voor 10 euro per maand. Als aspirant-lid krijg je 10% korting op lessen bij gediplomeerde docenten en een instrument van de vereniging in bruikleen. Het doel is om je zo snel mogelijk in het orkest te laten meespelen!
  • Inschrijven voor het kennismakingspakket kan d.m.v. dit Inschrijfformulier Kennismakingspakket Music4U. Stuur dit formulier ingevuld retour naar: secretariaat@sdg-alkmaar.nl

Heb je verder nog vragen: stuur een mail naar secretariaat@sdg-alkmaar.nl

Ben je minder jeugdig, maar wil je ook graag een muziekinstrument leren spelen (misschien wel samen met je kind): neem zeker contact op, dan gaan we kijken wat we kunnen regelen! Je bent nooit te oud om te beginnen!


Dit pakket is ook te betalen met het tegoed op de AlkmaarPas.
Heeft jullie gezin als gevolg van de Corona-crisis (tijdelijk) minder inkomsten?? Dan is het mogelijk om via het Jeugdfonds Alkmaar 50 euro tegoed te krijgen. Misschien is het op die manier wel mogelijk om het kennismakingspakket te betalen! Meer info op: https://jeugdfondssportencultuur.nl/nieuws/e-50-voor-jouw-kind/