Welkom! Wat leuk dat je belangstelling hebt voor onze Jubileum activiteiten. 

SDG Alkmaar (2019)

Play-in: FIËSTA DEL MUSICA

In 2020 bestaat muziekvereniging  SDG Alkmaar 100 jaar en om dat te vieren organiseren wij het hele jaar door allerlei speciale evenementen. Eén hiervan is onze Jubileum Play-In, bedoeld voor iedereen die jong of jeugdig is.

De Play-In wordt geleid door Michiel Drijver. Michiel heeft een ruime ervaring met het leiden van play-ins (o.a. het Hakaai festival). Tijdens de play-ins probeert hij meer met de muziek te doen dan alleen zitten en spelen. Ga uit van een meer actieve muziekbeleving door toevoeging van kostuums, dans, vocale bijdragen, etc.

Michiel heeft voor onze Jubileum Play-In een gevarieerd programma samengesteld met als overkoepelend thema “Feest”. Eén van de stukken die we gaan instuderen is
“Samba de Janeiro”. Dit stuk geeft zowel blazers als slagwerkers lekker wat te doen.
Wil je het feestje met ons meevieren: Geef je op!

De overige stukken zullen op een later tijdstip via deze website bekend worden gemaakt.

Wat praktische informatie:

De play-in wordt op zaterdag 29 februari 2020 gehouden in de Vrijheidskerk, Hobbemalaan 2a te (1816 GD) in Alkmaar. 

Inloop is vanaf 9:00 uur, we starten om 9:30 uur.

Om 16:15 uur wordt de play-in afgesloten met een concert waarin we de ingestudeerde muziek laten horen en zien. Iedereen is welkom, dus stuur de flyer rond naar iedereen die je kent!

De kosten zijn € 15,00 per persoon. In dit bedrag zijn koffie en thee tijdens de pauzes en een lunch inbegrepen. Frisdranken zijn voor eigen rekening.

Let op: inschrijving kan tot 15 januari 2020.


Voorjaarsconcert: 3JS