Vooraankondiging SPECIALE VOORVERKOOP

BESTEL TIJDIG KAARTEN!!!

Nu is het “De zomer voorbij…”
…maar in het voorjaar zijn we terug in Theater de Vest: Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar en de Watermensen uit Volendam!

Maar op zaterdag 18 april 2020 kunt u onze gast zijn tijdens de jubileumeditie van de traditionele voorjaarsconcerten waarbij dit keer niemand minder dan de Volendamse band, de 3JS samen met ons een muzikaal programma verzorgen.

Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Johannes Kuller, die samen de huidige samenstelling van de 3JS vormen, zullen samen met band een programma spelen, en daarnaast spelen wij uiteraard met hen samen een aantal van hun grote hits!
De band raakte landelijk bekend na het succes van hun debuutalbum “ Watermensen” uit 2007. Maar daarvoor speelden zij al ruim 10 jaar bij veel verschillende (Engelstalige) bands.

Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.
Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen.

Onder leiding van André Elders begeleidt het Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar de 3JS. Een spannend en vooral leuk avontuur voor de band alsmede hun vijfenvijftig begeleiders!

We kunnen ons verheugen op een grote belangstelling voor dit concert, maar speciaal voor onze trouwe volgers is er een voorverkoop. In deze voorverkoop, die tot uiterlijk 31 januari 2020 duurt, zijn de kaarten geen € 25,- maar slechts € 20,- per stuk!

Wacht niet te lang en bestel nu uw kaarten in deze speciale voorverkoop (20,- per stuk) voor dit concert op 18 april 2020, in theater de Vest te Alkmaar, bij ons secretariaat, Anke Elders (06-14501543) of via mail: secretariaat@sdg-alkmaar.nl. Aanvang van het concert is 20.15 uur.

U krijgt van ons een drankje in de pauze!
Wees er snel bij!