Voorjaarsconcert Stedelijk Harmonieorkest en Blazerssectie Artiance!

Samenwerken. Dat is het thema van het Voorjaarsconcert van SDG Alkmaar op 23 april 2016 in Theater De Vest. Het vertrouwde concerthuis van onze vereniging. Maar ook voor onze gasten geen onbekende plek. Niemand minder dan onze eigen partners zullen met ons de bühne delen op deze avond.

Thijs Dapper, Christiaan Poel, Ben Wezel en Florian Krouwel hebben twee dingen gemeen; ze zijn docent bij de Alkmaarse muziekschool Artiance èn ze bespelen allemaal een blaasinstrument. Allen zijn razend enthousiast en brengen hun liefde voor hun instrument en de HAFABRA wereld dagelijks over aan hun leerlingen.

De solisten op hobo, hoorn, klarinet en fagot worden begeleid door het Stedelijk Harmonieorkest onder leiding van André Elders in onder andere werken van Jacob de Haan, André Waignein en Otto M. Schwarz. Zelf zal het orkest ook werken ten gehore brengen. Onder andere Highlights from CHESS, Gulliver’s Travels en Joe Cocker! staan op het programma.

En in de pauze kunt u genieten van een pauzedrankje in de foyer van Theater de Vest!
De presentatie is in handen van Frans Limburg, een bekende voor het orkest. In 2010 deed hij voor het eerst mee als verteller in een compositie en in de jaren daarop volgende verzorgde hij al eerder de presentatie voor diverse concerten van het Stedelijk Harmonieorkest.

Voor het Stedelijk Harmonieorkest is het inmiddels een traditie om elk jaar met een artiest op het podium van de Vest een concert te geven en wij zijn blij dat wij ditmaal vier solisten bereid hebben gevonden om met ons een prachtige muzikale avond te kunnen verzorgen voor ons eigen publiek uit de regio Alkmaar.


Datum: 23 april 2016
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Theater de Vest, Alkmaar
Prijs: € 15,- incl. Pauzedrankje!
Website: www.sdg-alkmaar.nl
Kaarten: secretariaat@sdg-alkmaar.nl of 06-14501543 of via Theater de Vest